Termeni si conditii

Organizator: Asociația Culturală S.ART
Înscrieri: 1 iulie-31 iulie 2020
Comunicare selecție: 10 august 2020

Înscrierea:
Cine: Orice trupă / formație / muzician din județul Sibiu care își cântă muzica proprie, originală. Trupele trebuie să aibă cel puțin un membru cu domiciliul în județul Sibiu.
Stilurile muzicale: rock, pop, blues, jazz, hip-hop etc.

Unde: Înscrierile se vor face prin formularul pus la dispoziție aici.

Formularul va cuprinde obligatoriu biografia, o fotografie a formației/artistului și înregistrarea audio a două piese representative, compoziție proprie.

Organizatorul își rezervă dreptul de a refuza producția anumitor piese pe motiv de neconcordanță cu condițiile de participare și în limita de selecție a numărului pieselor ce pot fi imprimate.

Prin completarea și transmiterea formularului de participare, participanții sunt de acord ca datele lor cu caracter personal să fie prelucrate și stocate de Asociația Culturală S.ART conform politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Toți participanții la festival trebuie să citească și să accepte Regulamentul înainte de a se înscrie. Prin transmiterea formularului de înscriere confirmați că ați citit și sunteți de acord cu acest Regulament.

Participanții declară pe propria răspundere că au dreptul de a înscrie formațiile artistice și că sunt autorii și proprietarii drepturilor de autor ale pieselor respective.
Pentru piesele acceptate, organizatorii își rezervă dreptul de a le prezenta fără vreo obligație financiară în CD-ul SIBIU SOUNDS 2020, în orice tip de prezentare publică, materiale de promovare, media, în scopuri non-comerciale și în legătură cu Platforma SIBIU SOUNDS, în acest an sau în anii viitori.

Participanții sunt obligați să respecte termenii și condițiile prezentului Regulament.

PARTENERI

PARTENERI MEDIA